Sikkerhet og personvern
Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss. Vi er forpliktet til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om. Denne personvernerklæringen omhandler innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.
 
Innsamling av personlige opplysninger
Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.
 
Bruk av personlige opplysninger
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål: For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper. For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg. For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du ber om det.
 
Kontroll av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjepart uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. I forbindelse med registrering forteller du oss også hvordan, og om du vil at vi skal kommunisere med deg.
 
Tilgang til dine personlige opplysninger
Har du registrert deg hos oss kan du når som helst logge deg inn og få full oversikt over dine personlige opplysninger i vårt system. Du kan også korrigere og oppdatere opplysningene dine selv.